LEO klubber er for alle unge mellem 16 og 30 år, som ønsker at gøre en forskel.

En dag i Moldova 2017.

Med alsidighed og forskellige egenskaber hos medlemmerne kan projekterne blive endnu bedre. Derudover får du en masse nye venner som du måske ellers aldrig ville have mødt - noget som giver indsigt og personlig udvikling, samtidigt med at vi arbejder sammen for at hælpe andre.

Unge hjælper unge

LEO klubbernes fokusområde er børn og unge i lokalområdet, men andre projekter og gode ideer er altid velkomne. Udover lokalområdet laver vi også projekter nationalt og internationalt. Det primære formål i klubberne er, at gøre en forskel for de mennesker, der har udfordringer i hverdagen. Læs om tidligere projekter her.

De enkelte klubber vælger selv deres projekter, men alle klubber prioriterer at dele oplevelserne med dem, som vi hjælper, og at se glæden i øjnene på både de medvirkende i projektet og medlemmerne af LEO klubben. Der er nu engang sjovere, eksempelvis at holde sommerlejr for børn i Moldova og se børnenes glæde og den forskel dét gør, end det er, blot at sende penge afsted.

LEO er sponsoreret af Lions, der også sikrer at LEO klubberne er inden for de regler, som er afstukket af LIONS Clubs International.

Vi har gennem vor forbindelse til Lions Danmark mulighed for at udbygge den praktiske erfaring

med ledelseskurser i Danmark og i udlandet.