LEO klubber er for alle unge mellem 16 og 30 år: studerende, lærlinge, selvstændige og unge, der har arbejde i eller på anden måde er knyttet lokalområdet.

Med medlemmer fra mange grene af samfundet bliver LEO klubberne meget alsidige: Du får en masse nye venner, du ellers aldrig ville have mødt - noget, som giver indsigt og personlig udvikling, samtidig med at I hjælper andre..

Ved at arbejde tæt sammen med LEO, sikrer Lions at deres sponserede Leo klub virker inden for reglerne som er afstukket af Lions Clubs International.

Det primære formål i klubberne er at gøre en forskel for de mennesker i vor omverden, der har det svært.

De enkelte klubber vælger selv deres projekter, men vi gør alle i klubberne meget ud af at kunne se de mennesker, vi hjælper, i øjnene. Der er nu engang sjovere at holde sommerlejr for børn f.eks. i Rumænien og se børnenes glæde og den forskel dét gør, end det er bare at sende penge af sted.

Tør du tage udfordringen?

Har du mod på at lede et stort projekt eller stå i spidsen for en club?

I LEO arbejder vi med mange spændende projekter med socialt sigte og med det formål at indsamle penge. Som medlem kan du her yde en stor indsats, og gennem bestyrelsesarbejde kan du yderligere på førstehåndskendskab til ledelse.

Vi har gennem vor forbindelse til Lions Danmark mulighed for at udbygge den praktiske erfaring med ledelseskurser i Danmark og i udlandet.
Vil du vide mere om Leo? Kontakt Alexander på alexander.bergstroem@gmail.com