Hvert år laver LEO klubberne mange aktiviteter både
lokalt, nationalt og internationalt

Herunder ses et udvalg af vores aktiviteter

Danske Leos til Leo Europa Pre Forum i Portugal

"I weekenden den 25. til 27. januar deltog 7 danske Leos i Leo Europa Pre Forum (LEPF) i Portugal. Vi var sammen med 80 Leos fra forskellige europæiske lande til en weekend fyldt med møder, sociale sammenkomster, lidt sightseeing og en humanitær aktivitet."
-Rasmus F. Nørgaard, Leo Club Aarhus
Læs mere her

LEO Næstved besøger Julemærkehjemmet Skælskør

D. 6. december 2017 stod det på julehygge, grin og dejligt samvær med en masse skønne børn fra Julemærkehjemmet Skælskør. Og til sidst en overraskelse!
Læs mere her

Børne-dag i Aalborg

Sjov børne dag i Aalborg, hvor LEO Aalborg stod for en masse af aktiviteterne som børnene havde stor glæde af, LEO Aalborg var med i planlægning og udførelse af hele aktiviteten.

LEO Aalborg deler frugt ud

LEO Club Aalborg hjælper til sammen med de lokale LIONS klubber til et af de store løb i Aalborg - Klubben havde fornøjelsen af at dele frisk frugt til de mange løbere.

Leo Seminar 2018

"I weekenden den 12. til 14. oktober 2018 blev der traditionen tro afholdt Leo seminar for alle de danske Leos! Med på seminaret var også Leo-koordinator for Distrikt A Hans Vernerbo fra Lions Næstved og Leo MD-Koordinator Kåre Jensen fra Lions Varde. Det foregik denne gang i en spejderhytte tæt på Middelfart."
-Sofie Schøler Bargisen, Leo Club Aarhus
Læs mere her

LEO Aarhus på kræmmermarked

LEO Club Aarhus på deres faste årlige aktivitet til Aarhus kræmmermarked. Her laves en LEO lounge, derudover står vi og hjælper til i de andre telte - det er en stor succes og Leopold får meget opmærksomhed.

LEO cykler penge ind

LEO Club Viborg cykler penge ind sammen med de 2 LIONS klubber i Viborg - Mange lokale virksomheder i Viborg havde doneret penge pr. km. der blev cyklet. Juletræ, julemusik og god stemning gav masser af opmærksomhed i centrum af Viborg og mange borger kiggede forbi.

LEO Bike Ride – Aarhus til Hamborg

14 LEO medlemmer cyklede fra Aarhus til Hamborg på 4 dage for at samle penge ind til Sind ungdom - Den største aktivitet til dato i LEO. På billedet er vi lige kommet til Hamborg - Præmien for LEO medlemmerne var deltagelse på LIONS convention sammen med over 20.000 Lions medlemmer fra hele verdenen. 

LEO seminar 2017

"Alt i alt har det igen i år været et helt vildt godt seminar, hvor der både blev lavet seriøse ting, men hvor der også var tid til at have det sjovt. Det er efter sådan en weekend, at man virkelig kan mærke det, som vi kalder LEO spirit - det giver en fornyet energi til at gå ud i verdenen og hjælpe andre."
- Morten uldal, LEO Club Aarhus
Læs mere her

Lolland-Falster har succes med salg af æbleskiver

LEO Lolland-Falster samler penge ind via salg af æbleskriver - en stor succes blandt besøgende. Det var deres første aktivitet i klubben og de havde en rigtig sjov dag sammen.

Karup Å marked

LEO Club Viborg hjælper til på Karup Å marked, som er en LIONS aktivitet i Karup - Her hjælper vi i baren med forskellige ting samt praktiske opgaver på markedet. Det er en rigtig hyggelig og sjov aktivitet som LEO Viborg er en del af.

Samarbejde med Frelsens Hær

I  LEO Club Sønderborg er der lavet et projekt, hvor vi byttede chokoladeboller for gammelt intakt legetøj. Legetøjet blev doneret til Frelsens Hær, som blev delt ud til børn under 18 år i Sønderborg og Aabenraa området i forbindelse med juletid. 

Følg aktiviterne fra klubben nærmest dig

- tryk synes godt om og få opdateringer på din facebook

LEO Danmark

LEO Club København

LEO Club Lolland-Falster

LEO Club Aarhus

LEO Club Esbjerg

LEO Club Grenaa

LEO Club Aalborg

LEO Club Odense

LEO Club Sønderborg