Hvert år laver leo klubberne mange aktiviteter både
lokalt, nationalt og internationalt

Her er et lille udvalg af aktiviteter vi har udført

Leo Bike Ride – Aarhus til Hamborg

14 Leo medlemmer cyklede fra Aarhus til Hamborg på 4 dage for at samle penge ind til Sind ungdom - Den største aktivitet til dato i Leo. På billedet er vi lige kommet til Hamborg - Præmien for Leo medlemmerne var deltagelse på Lions conventionen sammen med over 20.000 Lions medlemmer fra hele verdenen.

Karup Å marked

Leo Club Viborg hjælper til på Karup Å marked, som er en Lions aktivitet i Karup - Her hjælper vi i baren med forskellige ting samt praktiske opgaver på markedet. Det er en rigtig hyggelig og sjov aktivitet som Leo Viborg er en del af.

Leo Aalborg deler frugt ud

Leo Club Aalborg hjælper til sammen med de lokale Lions klubber til et af de store løb i Aalborg - Klubben havde fornøjelsen af at dele frisk frugt til de mange løbere.

Leo Aarhus på kræmmermarked

Leo Club Aarhus på deres faste årlige aktivitet til Aarhus kærmmermarked - sidste år lavede de en Leo lounge udover at stå og hjælpe til i de andre telte - Det var en stor succes og Leopold fik meget opmærksomhed.

Leo cykler penge ind

Leo Club Viborg cykler penge ind sammen med de 2 Lions klubber i Viborg - Mange lokale virksomheder i Viborg havde doneret penge pr. km. der blev cyklet. Juletræ, julemusik og god stemning gav masser af opmærksomhed i centrum af Viborg og mange borger kiggede forbi.

Lolland-Falster har succes med salg af æbleskiver

Lolland-Falster samler penge ind via salg af æbleskriver - en stor succes blandt besøgende. Det var deres første aktivitet i klubben og de havde en rigtig sjov dag sammen.

Børne dag i Aalborg

Sjov børne dag i Aalborg, hvor Leo Aalborg stod for en masse af aktiviteterne som børnene havde stor glæde af, Leo Aalborg var med i planlægning og udførelse af hele aktiviteten.

Samarbejde med Frelsens Hær

I samarbejde med Frelsens hær i Sønderborg, har Leo Club Sønderborg været med i et projekt, hvor vi bytter chokoladeboller for gammelt intakt legetøj. Legetøjet bliver donneret til Frelsens Hær, som vil uddele det til børn under 18 år i Sønderborg og Aabenrå området!

Følg aktiviterne fra klubben nærmest dig

- tryk synes godt om og få opdateringer på din facebook

Leo Danmark

Leo Club København

Leo Club Frederikssund

Leo Club Viborg

Leo Club Aarhus

Leo Club Esbjerg

Leo Club Aalborg

Leo Club Odense

Leo Club Lolland-Falster

Leo Club Favrskov

Leo Club Sønderborg

Leo Club Grenaa